×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Schoolbieb: Elke woensdag 11:30 - 12:00 *

 

Omdat we (voor)lezen heel erg belangrijk vinden en we merkten dat de openbare bieb niet altijd voor iedereen even bereikbaar is, richtten we een eigen schoolbieb in. Eind januari 2019 werd onze schoolbibliotheek officieel geopend. Elke woensdag kunnen (groot)ouders er tussen 11u30 en 12u terecht.
Je vindt er peuterboeken, (voor)leesboeken, prentenboeken, weetboeken en doeboeken, er is voor elk wat wils !

De ingang is via de kleine poort. Ook de klassen kunnen in de gezellige ruimte van de bieb een (voor)leesmoment plannen of een boekje via de juf lenen.

 

Aan onze kleine poort vinden jullie ook onze kersverse ruilboekenkast. Daarin kunnen ook ouders, net als onze leerlingen, leesvoer vinden. Zie je een boek dat je wil lezen? Neem het mee! Eens gelezen, breng je het terug. Of je ruilt het voor een ander boek. Heb je thuis een boek waarvan je denkt: “Dit past in de ruilboekenkast.” Ruil het om met een boek uit onze kast. Kleef dan zelf even een ruilboekensticker er op, dan is het helemaal top !

Via deze weg bedanken we ook graag alle mensen die de voorbije jaren reageerden op onze oproepen om boeken aan onze school te schenken. Het is mede dankzij deze schenkingen dat we onze schoolbibliotheek kunnen verwezenlijken.

Naast de eigen schoolbibliotheek is er ook een zeer goede samenwerking met de stedelijke bibliotheek waar we via de boekenboxen een heel rijk aanbod kunnen aanbieden aan onze kinderen.

*Omwille van de huidige corona maatregelen, is de schoolbieb momenteel nog gesloten voor externe derden.

 

Copyright © College O.-L.-V.-ten-Doorn

Basisschool Sint-Antonius

P. Bontestraat 2, 9900 Eeklo

+32 9 377 32 30

secretariaat.sintantonius@coltd.be

 
 
  

 

 

Joomla Extensions