U bent hier : Praktisch > Menu
Laatst aangepast op 15-02-2019
© Basisschool Sint-Antonius - Versie 5.0

MENU VAN FEBRUARI 2019
     
Maandag 4 februari Maandag 11 februari Maandag 18 februari Maandag 25 februari
Minestronesoep (1, 2, 4, 9) Wortelsoep (1, 2, 4, 9) Tomatensoep (1, 2, 4, 9) Courgettesoep (1, 2, 4, 9)
Boomstammetje (2, 4) Kaasworst (4) Hamburger (1, 2, 4, 5, 11, 13) Braadworst (1, 2, 4, 5, 11, 13)
Spaanse saus (1, 2, 4, 9, 11, 12) Vleessaus (1, 2, 4, 5, 9, 11) Ajuinsaus (2, 4) Vleessaus (1, 2, 4, 5, 9, 11)
Bloemkool mornay (1, 4, 9) Warme peer   Rode kool met appel   Appelmoes  
Natuuraardappelen   Gebakken krieltjes (4) Natuuraardappelen   Natuuraardappelen  

Dinsdag 5 februari Dinsdag 12 februari Dinsdag 19 februari Dinsdag 26 februari
Aardappelsoep (1, 2, 4, 9, 11) Champignonsoep (1, 2, 4, 9, 11) Kervelsoep (1, 2, 4, 9) Tomatensoep (1, 2, 4, 9)
    Gentse waterzooi (1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11) Kippenreepjes   Kipfilet (Gemarineerd) (4, 5, 9, 11, 12)
Bolognaisesaus (1, 2, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13)     Napolitaanse saus (9) Currysaus (1, 2, 4, 5, 9)
        Mediteraanse groentjes (4) Wortelschijfjes (4)
Penne (2, 7, 11) Peterselieaardappelen   Spirelli (2, 7, 11) Witte rijst (1)

Donderdag 7 februari Donderdag 14 februari Donderdag 21 februari Donderdag 28 februari
Tomatensoep (1, 2, 4, 9) Preisoep (1, 2, 4, 9) Julliennesoep (1, 2, 4, 9) Preisoep (1, 2, 4, 9)
Kip zoetzuur (1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11) Gehaktballetjes (1, 2, 4, 5, 11, 13) Vlaamse stoverij (1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13) Vol-au-vent (1, 2, 4, 9, 11)
    Tomatensaus (2, 4)        
Paprikareepjes       Gemengde sla (9) Tomatensalade (1, 4, 5, 9)
Witte rijst (1) Aardappelpuree (4) Gebakken aardappelen (4) Aardappelpuree (4)

Vrijdag 8 februari Vrijdag 15 februari Vrijdag 22 februari Vrijdag 1 maart
Broccolisoep (1, 2, 4, 9) Groentesoep (1, 2, 4, 9) Pompoensoep (1, 2, 4, 9) Paprikasoep (1, 2, 4, 9)
Hete bliksemschotel (1, 2, 4, 5, 9, 11, 13)     Vispannetje (2, 4, 8, 11, 13, 14) Lasagne Bolognaise (1,2,4,5,6,7,9,10,11,13)
    Kaassaus (2, 4)        
    Broccoli (4)        
    Farfalle (2, 7, 11) Aardappelpuree (4)